Meditatie en Mindfulness

Mediteren en mindfulness in een groep

Mindfulness cursus januari 2022

Iedere 2 maanden start er op maandagavond van 19.30 to 21.30 een 8 weekse Mindfulness cursus in een sfeervol zaaltje te TIEL. Een wetenschappelijk bewezen traject gericht op o.a. vermindering van stress en het doorbreken van automatische gedachte- en gedragspatronen.  Wil je meer rust in je hoofd ervaren en beter je grenzen leren aangeven?  Bel of mail  voor meer informatie of meld je aan en kom zelf ervaren wat het jou brengt! De cursus zal starten op de eerst komende maandag in januari 2022 wanneer dit i.v.m. corona weer is toegestaan.

Meditatie en Mindfulness beoefenen in een groep

Vanaf januari 2022  ( wanneer mogelijk i.v.m. corona) zal er op iedere donderdagavond van 20.00 tot 21.30 meditatie- en mindfulness worden gegeven in groepsverband. Wil je meer rust ervaren of inzicht krijgen in belemmerende gedachte- en gedragspatronen? Ben je die rondtollende gedachten in je hoofd zat en wil je minder stress ervaren? Meld je dan aan om zelf te ervaren wat het jou brengt! Deze praktische meditatie- en mindfulness oefeningen worden gegeven in een veilige omgeving in een sfeervol zaaltje te Tiel. Voor 10 lessen betaal je € 100,00 of meld je aan voor een proefles.

Mediteren en mindfulness voor kinderen

Mediteren en mindfulness voor kinderen

Elke donderdag geef ik als vrijwilliger op een basisschool mindfulness aan kinderen. Dit in overleg met leraren en ouders. Kinderen hebben tegenwoordig net zo’n druk hoofd als volwassenen.  Op verzoek kunnen ook individuele lessen mindfulness worden gegeven in mijn praktijk. Omgaan met stress, drukte, verdriet en pesten zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. Bij voldoende aanmeldingen kan een groepsles mindfulness voor kinderen worden gegeven.

Bel of mail om uw kind op te geven.