Meditatie en Mindfulness

Mediteren en mindfulness in een groep

Mindfulness cursus 2023

Iedere 2 maanden start er op donderdagavond van 19.30 to 21.30 een 8 weekse Mindfulness cursus in een sfeervol zaaltje te TIEL. Een wetenschappelijk bewezen traject gericht op o.a. vermindering van stress en het doorbreken van automatische gedachte- en gedragspatronen.  Wil je meer rust in je hoofd ervaren en beter je grenzen leren aangeven?  Bel of mail  voor meer informatie of meld je aan en kom zelf ervaren wat het jou brengt!

Meditatie en Mindfulness beoefenen in een groep

Iedere maandagavond in Opijnen en iedere woensdagavond in Tiel zal er van 20.00 tot 21.30 meditatie- en mindfulness worden gegeven in groepsverband. Wil je meer rust ervaren of inzicht krijgen in belemmerende gedachte- en gedragspatronen? Ben je die rondtollende gedachten in je hoofd zat en wil je minder stress ervaren? Meld je dan aan om zelf te ervaren wat het jou brengt! Deze praktische meditatie- en mindfulness oefeningen worden gegeven op 2 sfeervolle locaties in Opijnen en Tiel. Voor 10 lessen betaal je € 125,00 of meld je aan voor een gratis proefles. Je kunt altijd aansluiten ook zonder ervaring. Mediteren doe je namelijk niet in vergelijk met een ander maar puur voor eigen inzicht en persoonlijke groei.

Mediteren en mindfulness voor kinderen

Mediteren en mindfulness voor kinderen

Een aantal weken per jaar geef ik op een basisschool te Tiel mindfulness in groep 1 t/m 8.  Op verzoek van ouders en/of leerkrachten kan er individueel een les mindfulness worden aangevraagd voor een leerling. Deze sessie kan dan op school plaatsvinden. Kinderen hebben tegenwoordig net zo’n druk hoofd als volwassenen.  Omgaan met stress, drukte, prestatie, verdriet en pesten zijn hierbij belangrijke aandachtspunten.

Naast mijn activiteiten op school ontvang ik op aanvraag kinderen voor mindfulness in mijn praktijk thuis. Na een oriënterend gesprek en de juiste klik kan een 8 weekse mindfulness cursus gestart worden welke is afgestemd op de leeftijd van het kind

Bel of mail om uw kind op te geven.

Ook enthousiast geworden?

Je kan je ook aanmelden via het onderstaande formulier.