Meditatie mindfulness in groepsverband Tiel omgeving Betuwe

Mediteren en mindfulness in een groep

Mindfulness cursus 2023

Iedere 2 maanden start er op maandagavond van 19.30 to 21.30 een 8 weekse Mindfulness cursus in een sfeervol zaaltje te TIEL. Een wetenschappelijk bewezen traject gericht op o.a. vermindering van stress en het doorbreken van automatische gedachte- en gedragspatronen.  Wil je meer rust in je hoofd ervaren en beter je grenzen leren aangeven?  Bel of mail  voor meer informatie of meld je aan en kom zelf ervaren wat het jou brengt!

Meditatie en Mindfulness beoefenen in een groep

Iedere maandagavond in Opijnen en iedere woensdagavond in Tiel zal er van 20.00 tot 21.30 meditatie- en mindfulness worden gegeven in groepsverband. Wil je meer rust ervaren of inzicht krijgen in belemmerende gedachte- en gedragspatronen? Ben je die rondtollende gedachten in je hoofd zat en wil je minder stress ervaren? Meld je dan aan om zelf te ervaren wat het jou brengt! Deze praktische meditatie- en mindfulness oefeningen worden gegeven op 2 sfeervolle locaties in Opijnen en Tiel. Voor 10 lessen betaal je € 125,00 of meld je aan voor een gratis proefles. Je kunt altijd aansluiten ook zonder ervaring. Mediteren doe je namelijk niet in vergelijk met een ander maar puur voor eigen inzicht en persoonlijke groei.

STILTEDAG OPIJNEN

Za. 18 mei 2024

Op za. 18 mei zal er wederom een STILTEDAG worden georganiseerd vanuit onze mooie locatie in Opijnen. In deze stilte zullen we de aandacht die bijna altijd naar buiten gericht is naar onszelf terugbrengen. Dit doen we aan de hand van praktische meditatie- en mindfulness oefeningen en een stiltewandeling in de prachtige natuur en op strandjes in de Uiterwaarden van Opijnen. Aanmelden, interesse of meer informatie? margreetmarcus@gmail.com / 06-43164586

 

stiltedag opijnen zaterdag 18 mei 2024
stiltedag opijnen zaterdag 18 mei 2024
stiltedag opijnen zaterdag 18 mei 2024
stiltedag opijnen zaterdag 18 mei 2024
stiltedag opijnen zaterdag 18 mei 2024