Retraites Portugal, Algarve

Retraites
Retraites

Portugal Yoga en Mindfulness retraite

– data nog onbekend

The Soul Searching Company organiseert mindfulness en yoga retraites in het westen van de Algarve. In een sfeervolle villa met zwembad. Net buiten het lieflijke vissersdorpje Salema. Ervaar de rust en stilte aan de hand van mooie en praktische meditatieoefeningen. Kom vanuit je hoofd in je lichaam door mindful bewegen (yoga, chi gong). Krijg inzicht in je eigen denk- en gedragspatronen door duidelijke mindfulnessoefeningen. Maak weer contact met jezelf en je omgeving door stiltewandelingen in de  prachtige natuur.

Tijdens deze week is er veel ruimte voor diepe ontspanning, rust en stilte, energieopbouw, inzichten, opheffen van blokkades en het herstellen van de verbinding met jezelf. Er is ook mogelijkheid tot delen en verbinden met elkaar wanneer dit goed voelt.

The Soul Searching Company wil deze retraite voor iedereen toegankelijk houden. De kosten zijn daardoor zo laag mogelijk gehouden en kunnen in overleg in termijnen worden betaald. Geef jezelf die ruimte en mogelijkheid en voel wat voor jou mogelijk is om per maand te betalen. Kosten: € 900,00 eigen kamer, € 800,00 tweepersoonskamer, € 700,00 vierpersoonskamer. Inclusief  alle meditatie- en yoga sessies, 6 overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. Er is een beperkt aantal 1 en 2 persoonskamers. Wanneer nodig zal een slaapplaats worden geregeld bij een zeer nabij gelegen B&B.

Exclusief vlucht naar Faro( op dit moment goedkope tickets via Transavia en Ryanair) Transfer heen en terug naar Villa kunnen wij tegen lage kosten regelen. Wil je meer informatie neem dan contact met mij op en ik help je persoonlijk verder deze bijzondere en verdiepende ervaring te realiseren.