Meditatie en mindfulness

Mediteren en mindfulness in een groep

Mediteren en mindfulness in een groep

Iedere donderdagavond van 20.00 tot 21.30 wordt er meditatie en mindfulness gegeven in een sfeervol zaaltje te Tiel. Dit op basis van een vrijwillige gift. Geen abonnement. Je komt wanneer je ruimte en zin hebt! Wat is er fijner jezelf deze tijd te gunnen? Jezelf opnieuw voelen zodat je bewuster keuzes kunt maken die echt bij jou passen. Leren je eigen grenzen aan te geven in deze hectische en stressvolle maatschappij. Én te voelen dat je altijd verbonden kunt zijn met jezelf en met je omgeving hoe druk je ook bent.

Op maandagavond 11 januari 2021 start een 8 weekse Mindfulness cursus in een sfeervol zaaltje TIEL. Een wetenschappelijk bewezen traject gericht op o.a. vermindering van stress en het doorbreken van automatische gedachtepatronen.   Bel of mail  voor meer informatie. Ervaar zelf wat het jou brengt!

Mediteren en mindfulness voor kinderen

Mediteren en mindfulness voor kinderen

Elke donderdag geef ik als vrijwilliger op een basisschool mindfulness aan kinderen. Dit in overleg met leraren en ouders. Kinderen hebben tegenwoordig net zo’n druk hoofd als volwassenen.  Op verzoek kunnen ook individuele lessen mindfulness worden gegeven in mijn praktijk. Omgaan met stress, drukte, verdriet en pesten zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. Bij voldoende aanmeldingen kan een groepsles mindfulness voor kinderen worden gegeven.

Bel of mail om uw kind op te geven.